Pappa betalar

Hej hopp! Det var alltför länge sen jag skre här. Måste verkligen ta och skärpa mig. Är ju meningen att ni ska få reda på vad som händer här uppe och vad jag egentligen gör men jag har så mycket för mig att jag inte hinner med. Datorn är alltså väldigt lågprioriterad.

Idag har vi iaf haft lektion. Det är stort! Vi har nämligen inte haft så många. Snurrar mest runt på praktikplatser. Vi hade iof massa lektioner och undervisning förra veckan, då vi var på Wilhelmsberg och hade en retreat. Massa undervisning och sen så var det en tyst dag. Lite jobbigt sådär men ändå skönt. Vi var där tillsammans med bibelsklassen, vilka vi även hade lektion med idag och då handlade det om Guds rike. Var riktigt trött men läraren Svenne är så grym så man kan inte annat än att lyssna. Så sjukt rolig snubbe alltså!
Annars har vi varit i Järpen en del och hjälpt till i svenska kyrkan. Hela helgen så hade de en festival dr så vi schteeekte hamburgare och fixade med lite allt möjligt. Riktigt roligt.
Förövrigt blir det lite tråkigt att vi inte får ha Zebracafét. Alla verkade lite smått besvikna efter dagens besök där. Men men..det blir nog bra ändå.
Annars har vi varit på Holiday Club idag och kollat på fotboll. Hade faktiskt aldrig varit där förut. Nice nice! Förutom det så har jag shoppat en del. Det är väl i princip jag som är shoppaholicen här. Men har faktiskt nästan endast köpt på rea och mest nödvändiga saker. Blir dock mobbad eftersom jag kommer från huvudstaden och att mina päron betalar lite av de sakerna jag köpt. "Pappa betalar", "Jag kommer från Stockholm", "Du kan skicka fakturan till min farsa", "Jag shackade en ny tröja igår"..är några fraser som fta hörs i min närhet för att driva med mig. Sägs alltså med riktigt bräkig Stockholmska. Som tur är så är jag van med att alla driver med mig.
Förutom att de flesta driver med mig så gör jag illa mig hela tiden. Är det ingen annan som gör illa mig så gör jag illa mig själv. Helt otroligt! Igår fick jag två feta smällar. En i fejjan och en på hakan. Idag så fick jag en käftsmäll när Jullan skulle kasta sin allmanacka på till mig. Den kom rakt på läppen. Ingen vidare lätt sak det där. Iaf..det är endast några av alla saker.
Kan tyvärr inte rada upp allt som vi har gjort men jag har det iaf sjukt bra! Ni får höra av er om det är något ni undrar. Hoppas dock att jag kan hålla den här bloggen mer uppdaterad framöver så att jag inte hinner glömma bort allt och så att jag slipper skriva långa inlägg.
Ha det gött!
BLESS
/Dennis

RSS 2.0