"Nämen som sagt; om man skulle ta och skära huvet av sig.."

Lugn, bara lugn! Jag ska inte låta skallen pysa. Eller du kanske blev besviken nu? Du kanske tycker det skulle vara en vackrare syn än vad som är just nu. Aja, jag är ledsen att göra dig besviken. Mitt huvud kommer sitta kvar ett tag till iaf. Det gör väl ingen skillnad..jag tänker ju inte med det ändå. Måste börja skärpa mig! Gör knäppa saker som jag inte borde. Måste börja tänka på omgivningen. Just nu är allt bara upp och ner. Ska väl inte gå in mer på det. Vill inte ta upp mina problem här som en och annan fjortisblogg men jag kan sga så mycket som att jag både längtar hem (till Åre) samtidigt som jag aldrig mer vill åka dit igen. KNAS!
Hoppas iaf att du har en in fredagkväll!
BLESS
/Dennis

Detta har hänt..

Oj oj oj. Jag säger då det. Länge sen var det iaf som jag skrev här vill jag lova. Vill även lova att mycket ar hänt. Eller ja, allt och inget liksom. Jag menar..jag chillar och glider runt i Åre och jag kan tycka att vi egentligen inte gör ett smack men det gör vi minsann. Plus att det händer massa grejer utanför skolan och skolarbetet. Jag orkar dock inte nämna allt men jag har det bra. Det är väl det jag kan säga. Jag trivs sjukt bra och just nu är jag faktiskt i Stockholm, vilket känns superknäppt. Det som en gång var hemma känns du så avlägset och jag saknar det inte alls. Det är iof skönt att komma hit och komma bort från allt i Åre. Vill ju vara där men man är så tätt inpå varandra hela tiden så det är skönt att få lite space i en vecka. Men det finns ju vissa som jag saknar där uppifrån. Det vill jag lova. Men som sagt. Pauser är alltid bra.
Jag hade ju tänkt att ni skulle få följa mig på den här bloggen men det har ju inte direkt blivit så mycket skrivande. Endast några ynka inlägg sedan jag flyttade upp. Det blir bara inte av att skriva men jag ska försöka skärpa mig. På lovet har jag inte gjort så mycket. Dragit runt i Huddinge och inne i stan. Hängt på One Off..typ. Om lördagen kan jag bara säga att det spårade och så får du tolka det hur du vill. Men vi hade iaf kul! Imorgon ska jag klippa mig och sen blir det luncha med pappa. Därefter ska jag och Jenny strosa runt i Skärholmen. Blir nog ingen shopping för min del. Kvällen bjuder på banditfest på Harrys med Jossan och några andra. Kommer bli nice. Då ska jag ta det betydligt lugnare än i lördags. Sen bir det att träffa lite vänner och så. Dom övriga dagarna alltså. Får se om jag hinner förbi kusinerna.
Värst vad jag skriver massa skit! Aja..hare fint. Lär väl fylla på här någon mer gång. Jag kände bara att jag var tvungen att visa att ajg fortfarande lever. Sen är innehållet på detta inlägg en annan sak.
Stay black!
BLESS
/Dennis

RSS 2.0