So fresch you can taste the crunch..

Sitter i min säng och har precis duschat. Ett bra beslut och välbehövigt vill jag lova! Luktar ju tom gott och det gjorde jag inte innan. Känner mig faktiskt ganska så fresch. 

Jag och Bjenne har faktiskt chillat idag. Även det var ett vettigt beslut. Vi har sovit i drygt fem timmar. Jag snarkade tydligen så jag sov väl ganska så gott. Vaknade dock av att jag var kissnödig. Sämst! Annars hade jag nog sovit tills imorgon bitti. Nu är jag "pigg" istället. Kommer inte kunna somna på ett tag. Snart kanske. Jag har verkligen inte varit snäll mot mig själv, vad det gäller att vila ut, de senaste dagarna. Det var utgång i Stockholm och då kom jag hem halv sex. Sen dygnade jag natten efter för att tidigt på morgonen ta bussen upp till Åre. Blev inte mycket sömn på bussen heller och på kvällen var det ju Dippan som gällde. Jag blev dock ganska avsugen på det så efter att jag skjutsat dit två lass så somnade jag. Efter en timmes sömn var det bara att gå upp igen för att hämta dem. Fick vänta i en haltimme på att de kom. Alla dessa efterfester som alltid ska planeras var det tydligen massa snack om. Sen blev det inget av det. Skönt för mig som var chaffis.
Vi blev i alla fall kvar i Duved och sov där över natten. Eller ja, sov och sov. Jag låg mest och kollade i taket, på tv och lyssnade på snarkningar. Miami Ink är ju alltid roligt att titta på så varför inte? Jackass var väl inte heller helt fel.
Gårdagen bjöd inte heller på mycket sömn. Slutade verkligen sjukt! Jag och Bjenne var på Country Club och där träffade vi någon kille som direkt högg oss och ville bjuda på något. Bjenne dra som vanligt till med "en öl tack". Haha standardkommentaren från oss. Vi är allt dumma, och det tyckte ju han med så han tyckte hon skulle dra till med en drink istället. Själv ville jag inte ha något.
När Bjenne fått sin drink så stod vi och pratade med honom ett bra tag. Det var väl mest han som pratade men det var ju trevligt. Kul att se hur Bjenne bara led av hans snack. Haha det enda han pratade om var bilar och hans jobb. Han var även sjukt fascinerad över att jag också kör 240 så han berättade det för alla hans polare. Nu har han tydligen min bil som bakgrundsbild på sin mobil också. Scary. Jaja, det var ju trevligt att sancka med honom men sen bar det vidare till Dahlboms. Där träffade satt vi och kollade på allt folk. Sen kom vår pannkaksvän förbi en liten stund.
Vi träffade även Sandra, som jag gick med i gymnasiet, och hennes kompisar. Det var verkligen en speciellt upplevelse. Säger bara; om blickar kunde döda! Om inte Sandra hade känt oss skulle vi fått en champagneflaska över oss. Hon tyckte inte om att Sandra umgicks med oss eftersom vi klär oss lite annorlunda än vad de gör. Blev ju inte direkt bättre av att jag gav Sandra en mössa och att hon ville stanna med oss istället. När vi sedan skulle sova hos dem så blev det ju kalabalik. Jag har seriöst aldrig känt mig så hatad och ovälkommen någonstans i hela mitt liv. Shit alltså! Schysst att vi fick sova där tillslut efter mycket om och men. Det blev i och för sig inte mycket sömn för mig den här natten heller så dagens/kvällens powernapp var riktigt fin.
Nu börjar jag faktiskt känna att jag nog kan somna om jag gör ett försök. Vet förövrigt inte varför jag rabblade upp allt här ovan. Sjukt ointressant för er att läsa. Jaja, ni har väl fått en liten inblick i vad jag haft för mig de senaste dagarna i alla fall.

Jag har förresten tänkt på hur mycket jag skriver "i alla fall". Väldigt störande tycker jag!

Imorgon blir det till att åka skidor igen. Ska bli nice. Inte för att det inte går framåt med snowboardåkandet, för det gör det faktiskt, men det är kul att kunna stå på och få lite adrenalinkickar. De kommer liksom inte när det går sakta och jag inte kan leka mig fram.
Bjenne har förövrigt varit en riktigt bra lärare! Fänks maj fränd!

Vi pimpade även våra hjälmar idag. Sjukt fult! Får väl se hur länge de där klistermärkena får sitta kvar. En banan är väl inte alltid det jag önskat ha på min hjälm.

Summeringen av dagen är i alla fall att det är skönt att ta det lugnt ibland och bara vara. Vi har varit ganska så hypade de här senaste dagarna så allt blir lite som det blir. Nu har vi nog kommit ner på jorden igen och är inte riktigt lika urballade som vi varit de senaste två dygnen.

Nu ska jag sova med min hammarhaj. Vet inte vart Bever tagit vägen så får bli hammaren och jag inatt.

Peace out..

BLESS
/Dennis

Tidsfördriv..

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - Speciellt
Bättre än förra året?  - Bättre vet jag inte men bra minsann.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Hålland/Åre
Har du flyttat under år nollnio? - Yes, till Åre.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Haha jorå, älskar är kanske lite starkt uttryck men men..
Isåfall vilken? - I'm In Miami Bitch, såklart
Har du druckit alkohol? - Ja
Har du kysst en främling? - Har jag nog


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - Speciell
Har du varit kär? - Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Nej, bara vänskapligt
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Beror på hur man ser det

SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Nope
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej, bara lå låtsas. Slår man så slår man väl! Men nej, det har jag nog inte. Möjligtvis på axeln.
Har du varit i slagsmål? - Nej, bara stoppat slagsmål
 
PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - För stunden har jag gjort det men inte såhär efteråt. Jag vill inte ångra det jag gör. Sedan kanske det hade varit bättre att gjort det på ett annat sätt men man kan alltid lära av sina felsteg.
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? - Antagligen men det bjuder jag på
Har du ljugit för en vän? - Nej
Har du varit ute en hel natt? - Det kommer jag inte ihåg
Har du blivit tagen av polisen?  - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Hållands Fhsk
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du ngn på din skola? - Men vad är det för frågor?! Svar: nej
Har du gjort ngt framsteg? - Säkert
Haft alla rätt på ett prov? - Svårt när vi inte har några

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - Nej
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Inte vad jag kan komma ihåg
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Ja, när vi mött någon på trottoarkanten.
Har du ljugit för en bästavän? - Nej
Har du haft en relation med en vän? - KK?
Har du många killkompisar? - Ja. Inte överdrivet men de är ofta lättare att umgås med.

SJUKT OVÄRT FRÅGEFORMULÄR. SÄMST JU!


Bara för att..

Jag har egentligen inget vettigt att skriva men jag skriver bara för skrivandets skull. Måste ju hålla er uppdaterade.
Bjenne sitter och kollar på massa gamla videobloggar som hon gjorde när hon precis hade flyttat upp. Hon publicerade alldeles precis nu också en nygjord video från nu. Sjukt flummig. Här har ni videon:
Vi bjuder på den!
Bjenne sa precis "Fan, kan Aydin videoblogga så kan väl vi". Innan det påminde hon också mig om att jag inte skulle skriva blogginlägg i safaris webbläsare för då kan man inte göra mellanrum/styckeindelningar i texten. Enterknappen funkar alltså inte. Det är därför alla mina inlägg blir som långa noveller och sjukt jobbiga att läsa. Så nu vet ni det..jag har faktiskt försökt. Seriöst..vet inte varför jag nämnde detta men aja. Nu är det ju skrivet så det är väl dumt att ta bort det. Det är ju trots allt mina tankar och det är väl de som ska finnas här.
Shiiiiit..flum alltså!
Nu bestämde vi oss för att fixa en gemensam blogg också. Bjenne fixar den just nu. Det ska bli en Åre-blogg med våra knasiga upptåg. Den heter härmed http://chilicheeseare.blogg.se. Kommer bli naaaaaaaaaaaaaaajs!
Om jag ska gå över lite mer till vad vi gjort idag så har vi åkt snowboard och det gick ju faktiskt helt okej. Jenny joinade även. Sen har vi flummat runt i Åre. - Affärer, Dippan, Lokalen och nu sitter vi här i Vikings kök. Home sweet home. Eller ja, lite i alla fall.
Nu har jag och Bjenne hittat min gamla blogg också; http://denajse.blogg.se
Det var den jag hade glömt bort att jag hade. Bjenne har i alla fall stört kul åt den. Reed and enjoy, säger jag bara.
Äh, nu orkar jag inte skriva mer. Kommer mer lite senare kanske.
See ya!
BLESS
/Dennis

På väg hem..

Då var jag på resande fot igen då. Denna gång bär det av hemåt igen. Eller ja, vet inte om jag ska kalla det hem men det är ju där jag bor för tillfället så då blir det ju mitt hem. Just nu sitter jag i alla fall på bussen och chillar. Vi har precis haft ett stopp i Sundsvall för att käka på donken eller max - Standard. Gudfadern visas på skärmarna men jag känner inte riktigt för att se den.
Det ska bli riktigt skönt att komma hem. Däremot vet jag inte vart jag ska sova inatt men det blir nog bra. Det löser sig alltid. Jag och Bjenne slår väl våra, inte alltid alltför dumma, hjärnor ihop och kommer på något bra. Vi får väl se. Kan bli spännande. Eller kanske inte. Det visar sig.
Nu orkar jag inte riktigt skriva någe mer. Är alldeles för trött då jag inte sov något inatt. Har i alla fall eget dubbelsäte så jag kan sträcka ut mig. Har dock ont i svanskotan så det gör ont att både sitta och ligga som jag gör. Men det är smällar man får ta. Lär ju inte bli bättre imorgon direkt då jag lurat i Jenny att vi ska åka snowboard. Bjenne lär ju få sig ett gott skratt i alla fall.
Tare soft så hörs vi senare. Eller förresten..det kanske blir lite dåligt med bloggande eftersom jag inte har tillgång till mitt rum på samma sätt. Får nämligen inte sova där och all el är avstängd så jag lär inte blogga så mycket. Annars hörs vi igen efter nyår.
BLESS
/Dennis

SViiiiiiiintröööött!

Kom precis nyss hemm och jag ska snart sova. Fullt med dreggel på nattbussen, då vi skulle spara pengar och inte pååka taxi. Ska bli riktigt skönt att sova nu fakriskt. Jenny är på toan och snart är det min tur. SWEEEEET! Är vekligen jättetrött! Sitter i sängen just nui men om jag lutar mig bakåt kommer jag somna som en stock och inte vakna igfen. Inte spå schysst mot Jenny och sen så kak´nske det är bra om jagh borstar mina tänder och tar bort sminket. Ursäkta det sieeeemsta stavningen och sämsta blogginlägget i huvud taget men jag orkar inte korrigera alla fel. Det får bli som det blir. NU har Jenny kommit från toan och jag ska smita in. Pss p+å er!
BLESS
/Dennise
(Vi hörs imorhgon :))

Tröttiish

Gaah..vaknade upp för en halvtimme sedan och kom på att de ropat nerifrån om att det var matdags. Jobbigt! Inte ens hungrig. Däremot sjukt kissnödig så jag var tvungen att gå upp. När jag sedan kommer ner för trappen så hör jag att de har på snowroller på tv. Varför i hela världens har de inte sagt något?! Antagligen hade jag bara mumlat något om att jag redan sett den alldeles för många gånger och att jag har boxen hemma i skolan men men..nu sa de ju faktiskt inget och då ville jag se. Åt lite medan jag kollade och kom direkt på att det inte var någon bra idé att jag var i närheten om öviga familjen ville se. Jag åt upp och nu sitter jag här på mitt rum. Anledningen till att jag inte borde se den i andras sällskap är att jag har en förmåga att inte kunna hålla käften. - Måste ju tydligen säga de flesta replikerna. Blir lite tött på mig själv.
Annars har jag och brorsan varit i Kungens kurva och kollat lite. Var endast elektronikaffärerena som var öppna och det var kaos. Vi kollade lite och sen så åkte vi hem. Skönt med bil i alla fall. Får bli mer shopping imorgon. Då kanske vi drar in till stan. Blir nog city. Det går ju faktiskt lika snabbt.
Schysst låt som det var ett tag sen jag hörde:
Meat Loaf – Dead Ringer For Love
Nu ska jag chilla en liten stund till och sen ska jag göra i ordning mig. Kvällen bjuder på utgång. Är verkligen inte taggad just nu med tanke på mitt huvud. Nu har jag i och för sig sovit en del så det känns bättre. Hoppas jag orkar hela kvällen. Lär ju inte vara några problem med tanke på vilket lågt tempo jag har hållt här jämfört med vad jag är van vid i Åre. Jag har verkligen tagit det lugnt. Därför måste jag peppa lite och detta görs som vanligt med musik. Blir lite ikväll tror jag minsann:
Justice – Phantom Pt.II (Soulwax Remix)
Justice – DVNO - Radio Edit
LMFAO – Lil' Hipster Girl
Nyp i stjärten..
BLESS
/Dennis

Segt

Borde egentligen sova men har ingen lust. Visst, det blir snabbare "imorgon" om jag somnar så snabbt som möjligt och det är ju bra för jag vill att dagarna ska gå snabbare så jag får åka skidor igen, men jag vet inte. Jag är ju en nattmänniska. Shiiiit..nu fick jag ont i huvudet också. Minst sagt obehagligt. Aja..det går väl över så småningom. Kan inte sluta klia och pilla på min knoge heller. Jag kan då aldrig hålla mina händer i styr.
Äh..onödigt inlägg men men. Ska försöka sova. Får se hur bra jag lyckas.
Shit..flum det här alltså. Aja..skit ner er så hörs vi imorgon!
Pössen!
BLESS
/Denni

Jul jul strålande jul..

Jaha, då var ännu en julafton över. Har varit en väldigt soft en hemma hos familjen Asp och det gillar jag starkt. Brorsan har haft mjukisbrallorna på sig och jag har väl inte varit speciellt uppklädd jag heller. - Standard. Skönt att bara kunna vara.
Även om det är sweet att bara vara med familjen så var det ändå kul att mormor och morfar kom över en stund. Var ju ett tag sen jag träffade på dem. Det blev en del skratt, precis som vanligt. Roliga är vad de är!
Som vanligt så har dagen bjudit på en del tv-tittande:
Kalle Anka - höll faktikst på att somna sista halvtimmen. Fick kämpa mig igenom. Man ska ju trots allt se hela.
Kan du vissla Johanna - Orkade inte med den i år. Softade lite istället.
Karl-Bertil Johnssons jul - Det har jag sett en gång och har inte lust att göra det igen. Verkar så fruktansvärt tråkigt. För många är det en tradition, men vadå? Det suger ju verkligen! Eller så är det bara jag som måste ge det en chans till. Men men..eftersom jag inte vet vad jag tydligen går miste om så lider jag ju inte av det heller. Bara dumt att fastna i ett program till som man måste beta sig igenom en gång om året, bara för att.
Julklapparna var ju inte helt fel heller. Lite pengar, biopresentkort, raggsockor, godis, lovikavantar, bärbara minihögtalare och lite annat smått och gott. Skönt att det låg lågt med julklapparna i år. Vi bestämde att vi skulle lägga pengarna på något annat. Kanske blir en resa eller nåt. Värt.
Har även blivit en del musik. Här är en av låtarna som skränat i familjen Asps högtalare: Ronan Keating – Fairy Tale Of New York
Ännu en julafton är alltså avklarad och det har ju varit trevligt. Nu längtar jag dock riktigt mycket tillbaka hem till Åre igen. Vill åka skidor NUUU! Tyvärr får jag vänta tills på måndag så jag måste hålla ut lite till. Imorgon ska jag i alla fall ut på kvällen. Får se vad dagen bjuder på. Sen på lördag blir det nog shopping med brorsan. Han har en hel lön att spendera. Himmelriket för Denise eller vad?! Sjukt kul att shoppa med brorsan. Speciellt när jag får bestämma och vara smakråd. Det är niiiiice! Därefter är det söndag och då bär det av hem igen. Klockan sex på morgon närmare bestämt. Då går busse innifrån centralen. Åtta timmars dryg bussfärd är väl inte det roligaste sättet att spendera en dag men värt eftersom dagen efter bjuder på skidåkning. Lär väl bli utgång på söndagkvällen också om jag känner mig och Bjenne rätt. Det blir sweet.
Hare kung, pussen på din ****!
BLESS
/Dennis

Shoppaholic..

Tudeloo! Finfin dag det här. Som jag sa igår så skulle jag ju åkt in till stan med Steffie men så blev det inte. Jag vaknade sent som vanligt och vi bestömde oss för att luncha på Deli istället. Så jobbigt med all julstress. Supertrevligt var det och skönt att snacka om alla möjliga dumheter för andra dagen i rad.
Efteråt åkte jag och hämtade mamma på jobbet och sen hade jag tänkt att åka in till stan men då kom grannen och ringde på. Deras bil hade fått punka på Huddingevägen och de skulle med någon släkting till vårdcentralen så det var lite bråttom. Fick då rycka in som taxi, vilket jag är van vid så det var ju inga problem.
När jag väl kom in till stan så unnade jag mig lite nya kläder. Alltid fräscht! Julklapparna gick på ett svep i samma affär. Tacka vet jag designtorget. Hittade lite roliga saker där som jag tror går ganska fint hem hos familjen. Hade ingen lust att köpa strumpor, kalsonger, slipsar och allt vad de nu önskade sig. Det känns inte så genomtänkt om ni frågar mig. Gillar att vara mer personlig och ge mina nära och kära ett gott skratt. Får väl se om jag lyckas.
Klädde även granen eftersom det tydligen är mitt mission. Har blivit det genom åren. Samma sak vad det gäller att dela ut julklapparna på julafton. Jag var alltid så ivrig när jag var liten så jag ville öppna så snabbt som möjligt. Sen blev det bara så att jag alltid ska göra det, vare sig jag vill eller inte. Lite besviken att det var en gran och inte en tall i år förresten. Vi brukar nämligen ha jultall, tro det eller ej, men i år så fanns det ingen fin så det fick bli en gran. Det är ju faktiskt finare med gran så jag ska väl inte klaga.
Skinkan blev också god men jag åt inge mycket. Har inte varit så pigg i huvudet idag. Går lite upp och ner men har väl fått mig någon shakelishakening av vurpan.
Nu blir det till att sätta på någon film som jag kan somna gott till. Ganska värdelöst att somna till filmer eftersom det bara blir halva filmer jag ser. Men men..det hjälper mig att somna i alla fall så det är värt ändå.
Imorgon är det förövrigt julafton. KNAS!
BLESS
/Dennis

KNAS

Vet inte riktigt var jag ska börja. Var ju någa dagar sedan jag skrev nu. Känns som det här kommer bli ett långt inlägg. Får se vart jag landar. Kan ju börja med att upplysa om att jag numera är i huvudstaden och ligger i min alldeles egna säng. - SKÖNT! Var senast på höstlovet jag besökte denna plats och det var verkligen ett konstigt lov. Tänkte ta det lite lugnare denna gången och ladda batterierna lite. Känns som om det kan behövas.
Nu kom det precis upp en låt på spotify som fick mig att tänka på det jag nästan alltid tänker på. Känns som om det speglar oss ganska bra. Eller ja, det får mig att se väldigt mycket likheter. Jag känner mig dum mot dem som står mig närmst men jag kan samtidigt inte göra så mycket åt mina egna känslor. Hur mycket jag än försöker kan jag inte göra som du. Det är så svårt för mig att bara stänga av det som är jobbigt. Visst kan jag vara bra på att fly från saker men jag vet att det i längden inte kommer att hjälpa. Jag kan inte bara släppa det som jag känner. Det är så hemskt att jag beter mig som jag gör. Att jag inte bara kan släppa taget för mina närmstas bästa. Hur självisk får man bli egentligen? Men det är inte så lätt när det jag brottas med ständigt kommer upp efter några glas. Är orden sanning eller får alla andra höra samma sak? Jag vill tro dig men jag vet inte eftersom du aldrig vill prata annars. Hur ska jag kunna stänga av för din skull om jag inte ens vet om det är det du vill? Det senaste var att jag inte skulle göra det. Att jag efter lovet ska visa vad jag verkligen känner. Det är så svårt när det ligger i dina händer. Att du blir besviken och ledsen när jag smsar med en annan person..är det verkligen så? För i så fall förstår jag inte varför du gör som du vill. Behandla mig som du själv vill bli behandlad så är jag tacksam. Men det kan jag inte kräva. Jag kan inte ändra på dig och det vill jag inte göra heller. Jag vill bara få något tillbaka. Veta om jag lägger min energi på rätt saker. Vare sig jag gör det eller inte så kommer jag ändå alltid att ställa upp. Sån är ju jag. Du kommer kunna vända ryggen totalt och få mig att må så fruktansvärt dåligt. Du kommer kunna få mig att känna mig så värdelös och äcklig. Att bli så sviken och sårad som ingen annan människa. Det spelar ingen roll vad du gör. Jag har känt på en del av det och jag kommer alltid att finnas där ändå. Om du bestämmer dig för att stänga av mig helt och hållet precis i denna stund så kommer jag ändå komma när du ropar. Det kan vara om en minut och det kan vara om trettio år. Jag kommer alltid att finnas här för dig vad du än gör mot mig. Många tycker att jag är puckad och borde släppa taget men det funkar inte så. Du har satt för stora spår i mitt liv så jag kommer jämt och ständigt finnas vid din sida. Ropar du så finns jag där.

Innan jag kom hem så var det en del att göra. Jag skulle åka snowboard. Tro det eller ej. Denise har gjort det igen! Jag har stått på en snowboard. Inte riktigt okej kanske enligt min åsikt. Ska nog hålla mig till skidorna. Det är ändå något jag behärskar men det kan ju vara kul att testa något nytt. Gillar ju utmaningar och det är kul att se när det går framåt. Det blev till att få Bjenne som lärare och det gick riktigt bra. Hon var så duktig så! Tack för hjälpen! Lärde mig faktiskt att svänga åt båda hållen och nu fattar jag hela grejen. Var inte så svårt som jag trodde. Det kan däremot vara en fördel om jag är pigg och frisk i kroppen. Annars går det åt skogen..det är något jag lärt mig av denna snowboardupplevelse. Gjorde förresten en ny fin vurpa. Eller många rättare sagt men det var en som var ganska så läskig. Jag fick felskär och det höff till i bakkant. Jag kastades bakåt och mitt huvud "krossades" mot backen. Det var verkligen som om någon slängde mitt bakhuvud ner mot snön. Vilken smäll det blev. Glasögonen gjorde mig en fin fläskläpp toppad med lite blod och min hjälmen spräcktes innuti. Jag som hade sagt till Bjenne att jag egentligen itne skulle behöva hjälm eftersom jag inte skulle komma upp i de hastigheterna ändå men jag tog hjälmen ändå. Såhär efter är jag glad att jag gjorde det för jag är fortfarande lite knasig i skallen. Absolut inget allvarligt men det är inte riktigt som vanligt. Skönt att det gick så pass bra i alla fall.
Har även åkt skateboard. Riktigt schysst. Det går framåt må jag säga.
Jag hade gjort upp finfina planen och köpt det allra bästaste. Endast dina favoriter. Men allt blev knas. Trodde aldrig vi skulle talas vid någe mer men jag hade fel. Skönt det. Mådde så dåligt av vissheten om att jag sårat dig. Var inte meningen så. Jag var bara så arg och ledsen. Planen gick ju hem ganska så fint tillslut och jag är glad över att du uppskattade det. Är även glad över att vi kom överens innan jag åkte hem. Skulle dock vilja snacka om det istället för att lösa det som vi brukar, även om det oftast är smidigast så.
Värst vad jag babblar. Allt är ju verkligen jätteknasigt så som jag skriver. Men jag vill bara få ur allt ur huvudet  och jag tänker ju lite knasigt så då blir skrivandet detsamma. Öhm..som sagt.
Något annat som är knas är att jag är i Stockholm/Huddinge. Kändes verkligen konstigt att åka pendel och tub idag. Det var folk överallt och jag blev bara ännu mer stressad över egentligen ingenting. Har ju ingen julklappsstress så jag vet inte varför jag stressade upp mig. Kan annars tycka att "Stockholmsstressen" kan vara skön ibland. Gillar när det är fart och fläkt och det händer saker men det ska vara något mellanting. Orka bli stressad fast man inte behöver. Bara för att liksom. Vad är meningen med det? Äh..dagen får väl bli som den blir och detsamma med den här julen och nyåret. Blir nog bra.
Nej, nu har jag skrivit massa skit igen. Vet inte var det kommer ifrån men det är väl uppenbarligen det som min hjärna är fylld av. - Skit. Aja..knas är vad allt är just nu i alla fall men men. Mår väl hyfsat bra ändå.
Nu måste jag sova. Imorgon ska jag göra stan osäker med Steffie. Ska bli kul att träffa henne. Var ju ett bra tag sedan.
Hängde förövrigt med Jenny idag och det var riktigt nice. Vi käkade riktigt goda pannkanor. Tack för en bra dag!
Ha det fint!
BLESS
/Dennis

Redhead

Tjingelinkan! Knas allt är alltså. Fram och tillbaka, hit och dit. Aja..har haft en helt okej dag idag. Lite skidåkning och chill med klassen. Vår lärare är alltför skön alltså. Vi satt och hängde med honom, spelade spel och bara snackade för att vi var tvungna att vara i skolan. Han fick inte släppa oss innan tolv. Egentligen skulle vi sett en film också för att fördriva tiden men vi fick sovmorgon istället. Han är allt bra go han!
Igår var det julfest i skolan. Riktigt mysigt. Sjukt kul med julspelet också. Det var riktigt bra och jag skrattade en hel del. Det mesta de drev med var verkligen klockrent gjort! Jag var faktiskt, tro det eller ej, uppklädd med klänning och pumps. Det ni! Så hade nog ingen sett mig förut. Färgade även håret (igen). Tänkte att jag ville ha en lite rödare ton och eftersom jag har så mörkt så tänkte jag att det inte skulle synas så mycket. Förra gången trodde jag ju att jag skulle bli ett riktigt menshuvud men det syntes inte så mycket. Den här gången blev det däremot riktigt rött. Vet inte riktigt vad jag tycker men lär väl ha så ett tag iaf.
Just nu färgar vi förresten hårdet igen. Bjenne färgade igår, även hon men nu ville hon ha det på ett annat sätt så hon tog en färg jag hade över. Drog öven till en slinga i mitt hår. Alltud kul att leka lite.
Ska väl försöka förbereda kvällen också. Får se lite vart vi hamnar. Vet ingenting just nu. Ska ju vara chaffis imorgon bitti också.
Nu måste jag duscha och få bort färgen.
See ya..
BLESS
/Dennis

Det var ju det där med sömn..

Jag har numera blivit sämst på att sova! Från bäst till sämst ungefär. Kommer inte kunna somna inatt känns det som. Har alldeles för mycket tankar i huvudet och sen kliar det i såren. Knogen ser inte alltför finläkt ut. Tror det är lite irriterat. Kliar massa på armen också.
Fy vad jag klagar! Usch..kan jag inte nöja mig med det jag har istället och det som är bra?! Varför gräma sig över det dåliga hela tiden? Då blir ju allt bara ännu sämre. Har ju grymmaste vännerna tex.
Fick förresten ett sms av brorsan som värmde ordentligt. Var tvungen att springa in på toa i skolan, på vägen till maten, för att jag började böla. Han är allt bra han. Tur att jag har honom! Har inte träffats så mycket på senaste tiden. Riktigt tråkigt. Längtar faktiskt hem för att få träffa honom.
Nu ska jag försöka sova igen. Får se hur det går.
Tjao!
BLESS
/Dennis

Sieeemst!

Som jag nämnde igår så hade jag tänkt att vara i backen vid öppning idag. Kan ju säga att det sket sig ganska så hårt. Eftersom min roommate inte sov i mitt rum inatt så vaknade jag inte. Brukar annars vakna av att hon går upp men nu gjorde hon ju inte det. Måste ha stängt av min väckarklocka i sömnen. Värdelöst! Istället vaknade jag halv elva av att Bjenne ringde. Vi bestämde oss för att ta några åk ändå så vi åkte in till Åre. Efter två åk skjutsade jag henne till bussen. Jag hade egentligen tänkt att åka mer men det blev en rundvandring på byn istället. Fick en del gjort i julklappsväg. Kan inte fatta att jag lägger pengar på julklappar men det är ju värt när man tycker om någon, I guess.

När jag kom hem var det julstäd på borgarna. Ganska så kaos men skön att det ser mänskligt ut nu. Jag är ju verkligen inte den som är kinkig men det kan vara skönt att ha lite snyggt runt omkring sig. Lina och jag städade även rummet och toan så nu är det fräscht.
Nu drog hon iväg igen så jag får sova själv inatt också. Jaja, jag blev lovad en väckning imorgon så jag är safe.
Vi skulle egentligen sovit ute i en stuga inatt med zebrateamet men det blev inte att jag följde med. Som vanligt så är det jag som inte hänger på. Riktigt tråkigt men jag kände att jag ville vara ensam och jag är inte så mycket för att sitta och försöka vara glad när jag verkligen inte är det.
Känns som om jag borde ta mig en tankeställare. Jag kanske inte heller beter mig så schysst. Måste börja tänka på hur jag reagerar på saker och ting. Kanske borde tänka först och göra sen. Inte bara låta tårarna och vreden bestämma utan även använda lite sunt förnuft. Förlåt är väl kanske kvällens ord, även om jag kan tycka att jag är värd ett jag med. Men jag kan endast gå till mig själv och göra något åt mina fel och brister. Det måste jag minsann börja med!
Den här kvällen ledde tyvärr också till tårar. Tråkigt men sant. Eller ja, det var väl snarare floder. Man skulle minsann ha vindrutetorkare på ögonen. Det är ju livsfarligt att köra bil annars! Speciellt när man är ledsen också och tänker på allt annat än att hålla sig på vägen.
Tårarna ledde i alla fall till en del skratt tillslut. Tur att det finns så goa människor som kan få mig på bra humör.
Nu är det minsann läggdags. Hoppas jag vaknar imorgon!

Pussen!
BLESS
/Dennis

"Pannkakor med sylt på.."

Sjukt skön kväll det här varit. Hade lite lagom ångest över den här kvällen faktiskt men den blev ju verkligen helt klart toppen! Innan middagen så sov jag lite middag och det gjorde susen. Var helt klart snurrig när jag gick ner till matsalen men sen så gick allt bara uppåt. Vi drog hem till Krille för att ha den sista credo-träffen med julklappsutdelning och gröt. Blev ganska så mycket flum och skratt så det var riktigt trevligt. Jag fick förövrigt ett gosedjur i form av en hammarhaj med en hammarhajsbebis. Tappade dock bort den men ryktena säger att den befinner sig på jämte. Får gå dit och kolla upp det.
Efter credo bar det av in till Åre för att dela ut pannkakor och varm saft på torget. Riktigt lyckat faktiskt. Det var lagom mycket folk ute så det var trevligt. Har inte haft så kul på länge faktiskt. Kul att Bjenne följde med också så att jag hade någon att balla ur med. Kvällen bjöd på skiboardåkning, pannkakor, saft, skratt, huvud-axlar-knä-och-tå, gemenskap, sång och pulkaåkning. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Har faktiskt märkt att de gångerna jag garvat som allra mest under min tid här uppe har varit när jag åkt pulka. Så sjukt roligt och underskattat!
Träffade en del kända ansikten vilket var riktigt kul. Lärde även känna en riktigt skön kille. Han stannade hos oss hela kvällen. Han var ganska så full till en början men nyktrade sedan till mer och mer. Överlistade honom totalt på klunsning (sten-sax-påse). Riktigt härlig människa det där!
Skulle kunna sammanfatta kvällen som grymt bra. Har som sagt inte haft så här kul på länge!
Nu måste jag sova. Blir tidig tidig frukost och sedan direkt till backen imorgon.
Stay black!
BLESS
/Dennis

Lunchrast

Ja, vad ska jag säga? Livet är allt bra konstigt. Av någon anledning mår jag ganska bra just nu och det är ju possitivt. Vet inte varför eftersom jag egentligen borde må skit. Eller borde och borde..det borde ju ingen göra men tyvärr så gör man det ibland. Jag mår i alla fall helt okej förutom att jag är stört trött. Hade ett samtal igår kväll/natt och sen blev det inte att jag la mig direkt efter så det blev inte så mycket sömn. Samtalet lede väl inte direkt någonstans. Kan vara en fördel om den man pratar med lyssnar. Gick väl sådär då det slutade med tårar. Aja..det är bara att bita ihop. Får ta det någon annan dag. Har ju faktiskt heldag idag. Lektion från nio till tre och sen är det credo. Därefter ska i ut med pannkakskyrkan och stå på torget. Grejen är bara att säsongen börjar nästa vecka så det kommer nog inte vara så mycket folk ute ikväll. Försökte förklara hur allt ligger till igår me krogar, vilka som gäller vilken dag, vilka öppettider som är och när de flesta går ut. Tror mest att det blev pannkaka i deras huvuden men men..jag har sagt vad det är som gäller sen får det bli som det blir. Känns som en väldigt dryg dag bara. Vill hinna åka skidor men det får jag ta imorgon.
På lektionen satt jag och kom på mer saker till julklappen som jag ska fixa ihop. Blir kanske bara en i år. Får se lite. Tror vi skiter i klapparna i familjen och kör på en resa i vår istället. Ah, vi får se hur det blir. Vet i alla fall en som jag ska fixa.
Har även snackat med Maria. Hon ska "konstverka" lite när jag kommer hem. Känns som det bara blir mer och mer betydelse i detta "konstverk" och det känns ju bra.
Snart börjar lektionen igen. Skönt med lite ensamtid. Som vanligt slängde jag i mig maten för att kunna komma in i mitt rum och få lite ensamtid i min säng. Var så sjukt jobbigt att sitta upp på lektionen och bara lyssna. Hoppas det blir lie mer action nu.
BLESS
/Denise

Det som en gång var är nu förbi..

Denise..kristen och ung men grymt smart och intressant. / Lilla Denise. Ynka 19 år och blåst tjej som tror folk vill hänga me henne.
Bilder av människor kan verkligen förändras. Jag vet inte vad andra tycker om mig men jag har ju mina aningar. Mina närmsta vänner tänker en sak. De gamla gymnasiepolarna känner mig på ett sätt. Familjen och släkten ett annat. De nya kontakterna i Åre ser mig som en person, medan jag själv ser mig som någon helt annan. Vem har rätt egentligen? Jag, som egentligen borde känna mig själv bäst av alla, eller de andra som ser den bilden som jag i praktiken utövar? Det är ju ändå så jag beter mig bland folk och alltså sån jag är. Eller? Jag har faktiskt inget bra svar på det. Vad jag vet är i alla fall att det finns många olika bilder av mig och minst en av dessa bilder har förändrats. Från början fanns det en bild, som jag tror ganska snabbt förändrades. Därefter växte insikten om mitt riktiga jag fram för att sedan (nu) bli till något annat.
Äh, jag vet inte vad jag babblar om men jag är i alla fall ett J*VLA sunkigt tidsfördriv för vissa som de sedan bara lägger på hatthyllan för att låta damma igen totalt. Men inte nog med det. Att sedan gå vidare till nästa, som är mina "kompisar"! Känns verkligen uppskattande! Dum som jag är så litar jag på allt och alla och ger ut och delar med av alldeles för mycket från mig själv. Det inser jag tyvärr inte för ens jag redan är sårad och lämnad, men då är det för sent. Förhoppningsvis har jag väl lyckats glädja någon under den tiden..förhoppningsvis..
Depp depp..sämsta tänkbara alltså! Tänk vad man kan bli sårad och hela ens värld går nästan under?! Det är ju helt sjukt! Jag ska inte gräva ner mig i någon depression men det känns ju, det gör det faktiskt!
Sjukt mycket dravvel! Vilket fjortisinlägg. "Åh, jag mår så dåligt! Trodde jag kunde lita på dig!" Men jag skiter faktiskt fullständigt i det! JAG TRODDE PÅ DET DU SA OCH JAG FÖRSÖKTE GÖRA ALLT. JAG FÖRSVARADE OCH STOD UPP FÖR DIG. MEN ALLT SOM DU VAR, DET VAR BARA EN STOR FET LÖGN!

Peace!
BLESS
/Dennis

Hatar att jag älskar..

Snacka om att den här onsdagen varit som en fet berg- och dalbana. Gillar vanligtvis såna men då ska det vara på tivoli. Dagen började väl helt okej. Eftersom jag var ledig tog jag mig lite sovmorgon och åkte till backen vid elva. Alldeles själv faktiskt. Riktigt skönt. Mötte förresten ett välbekant ansikte innan jag drog iväg. Joel stod plötsligt nedanför min trapp och hejade på mig. Lagom förvånad jag blev då! Riktigt kul i alla fall.
Dagen fortsatte väl inte sådär överdrivet bra. Fick reda på en grej som fick mig att bryta ihop totalt. Trodde verkligen inte det om dig men aj, så fel jag hade. Jag som verkligen försöker att göra ALLT för dig. Ständigt har du gjort mig arg, ledsen och besviken men det här var ändå droppen! Tycker ändå jag klarat av en del slag men nu börjar faktiskt inte bara blåmärkena märkas. Det gör faktiskt riktigt ont ända inifrån. Jag hatar att jag älskar och jag måste lägga det här bakom mig. Det tar upp alldeles för mycket av min tid och det går ut över saker som jag faktisk borde ha fokus på. Min flykt är skidorna och skateboarden. Det får mig att känna mig fri, glömma alla problem och känna att det bara är jag själv. Även om det utövas tillsammans med andra så är det bara jag. Jag, alldeles ensam utan några som helst problem eller andra att ta hänsyn till. Inget kan stoppa mig..jag är oslagbar!
Dagen blev förövrigt inte bättre över att jag inte kom ifrån det som snurrade i mitt huvud. Du fanns ju överallt. Vart jag än kom så var du där först! GAAAAAH..jag höll på att bli tokig! Inte ens när jag hälsade på mina nyinflyttade vänner så fick jag vara ifred. Du fanns minsann där ändå. På andra sidan vägen såklart. Vad annars?! Kunde ju knappast bli bättre. Det var i alla fall schysst att träffa dem ochse hur de bor. Lär nog dra mig dit de dagarna jag inte orkar med att vara bland allt folk här hemma. Skönt att träffa lite annat folk också.
Nej, nu känner jag att jag inte vet vad jag vet vad jag skriver. Lagom flummigt. Dagen har fått ett bra slut med tjejgrupp, film, kökshäng och o'boy. Helt okej. Tur att jag har så fina vänner!
Tare chill!
BLESS
/Dennis

Fyra stygn..

Skön dag. Började med lektion som Peter höll i. Därefter var det bara att sätta fart mot backen. Var aspepp eftersom det inte blev någon åkning igår. Även fast jag inte kunde sova någe bra inatt så sova jag ju iaf bättre än vad jag gjort tidigare dagar. När vi kom till backen så träffar jag på Aendrew direkt. Trevligt trevligt! Kul att allt folk börjar komma upp nu. Byn fylls bara på mer och mer, och det tackar jag inte nej till. Alltid trevligt med folk.
Helt okej skönt i backen, lite folk och perfekt väder. Inte så mycket mer jag kunde begära. Men tydligen nöjde jag mig inte där. Nej, jag skulle självklart skoja till det. Jag och Jacob börjar tönta oss lite. Han kör bakom mig med sina skidor mellan mina. Standard. Inte mycket mer med det. Vi kommer upp i en ganska hög hastighet och när vi börjar närma oss backen tänker jag att det börjar bli dags att skjuta iväg mig därifrån. Det går dock inte så bra. Jag ber Jacob att skjuta på men hans skidor har bättre glid så jag lyckas inte åka därifrån. Något händer och jag får felskär. Jag löses ut ur skidorna, som stannar kvar parallelt bredvid varandra, medan jag själv flyger framåt och tumlar runt i snön. De som står runtomkring får sig ett gott skratt och jag själv är mest irriterad över att jag fått massa snö in i mina byxor. Jag slänger av mig jackan och inser att jag har lite smått ont i huvudet. Slog jag i det? Jag tar i alla fall av mig mina handskar och någon utbrister "denise, du blöder!" Jag tittar på handen och ser att det är blod som rinner från knogen. "JAG BLÖDER", skriker jag oc börjar sprnga runt. När jag sedan kollar lite närmre ser jag att jag fått ett fett jack i handen. Paniken kommer och jag springer runt och skriker. Kommer inte riktigt ihåg men det var så som jag såg allt ifrån min synvinkel i alla fall. Skrek tydligen att jag var i chock också och att jag skulle åka ner av mig själv. Sen var jag noga med att jag skulle till kanten och inte stå ivägen. Grät och skrattade på samma gång gjorde jag också. Var som om jag var full eller nåt. Jättekonstigt! Tillslut kom i alla fall en skoter och hj'lpte mig. Eller ja, det var ju inte skotern men hon som körde den. Superbra service! Jag kunde tillslut ta mig ner och Linnea körde mig till HC. Gick supersmidigt och doktorn var asschysst. Fyra stygn blev det.
Kvällen bjöd sedan på god mat och praktik. Mådde inte så bra på praktiken men det var ändå trevligt.
Nu är jag hemma och mår inte alltför bra nu heller. Borde försöka sova.
Ha en trevlig kväll!
BLESS
/Dennis

Koma

Sova, sova sova! Om det ändå kunde få vara mitt schema för en vecka. Jag har inte fått sova ordentligt eller fått ta det lugnt sedan backarna öppnade. Jag är igång 24-7 känns det som. Det är nu det börjar värka på hälsan. Har dragit på mig någon jobbig förkylning. Inte den gamla vanliga som jag vet precis hur den blir utan någon annan konstig som tycks vägra försvinna. Antar att det bara är vila som är den enda medicinen. Alltså kommer jag inte bli av med den på första taget. Är en del att göra nu innan jullovet. Just nu känns det som att det blir svårt att hänga med. Blir därför att jag inte gör någonting istället. Tog iaf ett brake ifrån skidåkningen idag. Var helt slut efter nattens upptåg så jag tog det lugnt istället.
Igår skulle jag nämligen bara till dippan för att hämta ut söndags och måndagskortet. Mådde inge bra då heller så jag skulle sova, medan de andra partade loss, för att sedan hämta dem. Det gick väl hyfsat bra så långt förutom att jag inte var på det bästa humöret. Sen så fick jag vara taxi till "efterfesten" och när jag äntligen var på väg till sängen och hade kommit halvvägs på vägen så blir jag tvungen att vända. Det var ju SÅÅÅÅÅ viktigt!
Väl i sängen slänger jag ur mig "dom ringer säkert om en timme igen och vill bli hämtade" och får ett litet skratt till svar. 40 minuter därefter..jag har äntligen somnat och det var på tiden. Telefonen ringer. "Hej, kan du hämta oss?!" Mer en order än en fråga så det var bara att dra sig ut till bilen igen.
Är jag bara dryg och ohjälpsam som inte orkar med eller är jag alldeles för snäll som faktiskt gör som folk säger? Ja, det kan man ju fråga sig men jag tror jag vet svaret.
Som alla andra kvällar tänker jag att det här var minsann sista gången och jag är riktigt arg och ledsen. Men innerst inne vet jag att jag kommer att finnas där varje gång det strular och jag kommer att göra det som det bes om, även om det sliter samman min vardag. Idag har jag tex varit helt förstörd. Var som inne i en koma ett bra tag och jag både kände och betedde mig som en autistisk människa. Superläskigt! Vet inte riktigt hur länge jag orkar med men som sagt. Jag kommer, vad jag vet, aldrig att sluta komma när du ropar. Att vara medveten om det och få påståendet "du bryr dig ju inte om mig" som en besvikelse på mitt handlande är inte det skönaste slaget i fejan. Men jag tar bara emot och sväljer. Bra eller dåligt? Hm..beror väl på. Snart rinner det nog över. Det har redan börjat lite. Hur mycket jag än vill kan jag inte bara stänga av. Men något säger mig att jag måste få ett slut på det hela. Dock vet jag att det säkert aldrig kommer att hända. I alla fall inte ifrån min sida.
Ha en fin natt och hoppas ni sover bättre än vad jag förmodligen kommer att göra.
BLESS
/Dennis

Nagelfil..

Sitter här i sängen med min nagelfil och väntar på att det ska bli time för lunch. Skippade lektionen idag eftersom jag inte mådde nå vidare i morse. Tjock i halsen och mosig i huvet är ingen hit direkt. Men nu mår jag bra igen så det blir väl att käka och dra sig till backen.
Nu ringde Cissi också. Trevlans.
Ikväll blir det tjejgrupp med självförsvar och sen julbak med klassen. Får se hur mycket jag orkar med men det blir nog bra. Måste ju ställa upp för laget. Är nästan inte med på något med dem nu för tiden och det är ju lite tråkigt.
Nej, nu är det tid för mat.
Hörs sen.
BLESS
/Dennis

Andra dagen i rad!

Nu börjar jag minsann bli duktig. Andra dagen irad jag skriver! Inte illa, inte illa. Skönt att kylan äntligen har kommit. Nu biter det härligt i kinderna när man är ute i backen. Mjo, tyvärr..du läste rätt; backen, inte backarna. Suck! Tycker det börde öppnas fler snart. Men men..den dagen kommer väl den med.
Blev ingen topptur idag. Var opepp redan från början och sen fick jag reda på att jag skulle behöva ta egna skidor upp och då kände jag att jag inte orkade. Måste ju iaf ha lös häl..annars blir det inge bra. Är ju förkyld också så känner inte att min kropp orkar med sånt just nu. Håller mig till liften som får dra mig upp istället.
Ikväll blir det utgång. Eller ja, jag ska vara chaffis så det blir väl lagom kul. Får iaf cissi med mig så det blir ju skoj.
Får se vad morgondagen bjuder på. Hoppas vi bara går till lunch för sen vill jag minsann till backen. Måste få min dagliga drog även om det inte är alltför upphetsande.
Hare fin fint vettja!
BLESS
/Dennis

Detta har hänt..

Lite uppdatering kanske är schysst. Under de senaste veckorna har jag blivit skateboardfrälst och även hunnit skaffa mig en egen bäjbää. Sjukt nice bräda som är superskön. Känns riktigt bra att få komma iväg och skata trots att jag inte är speciellt bra. Har iof bara kört tre gånger men ändå. Det är en sån frihet. Jag bara glömmer allt och kör på. Alla problem bara förvinner. Det är jag, rampen och min bäjbää..och vi klarar allt. Eller ja, det är den känslan jag har iaf när jag står där.

Annars har jag åkt skidor varje dag, förutom idag, sen hammrebacken öppnade. 11 dagar i sträck har det blivit. Har även hunnit med en tripp till Vemdalen. Mycket trevligt att komma iväg och det också med dem som jag känner mig bekväm med. Schysst att få åka lite fler backar och även åka sittlift.
Förövrigt rullar allt på. Kan säga att jag verkligen inte tänkt mitt zebraår såhär som det varit hittills men det är niice. Har haft många nya möten och många människor har kommit in i mitt liv som har förändrat det totalt. Vissa som jag är superglad över och vissa som jag antagligen kan vara utan. Sånt är livet.
Mycket att tänka på alltså. Vissa saker försvinner liksom inte ur tankarna utan finns där jämt och ständigt och det kan göra att allt annat tar stryk av det. Jag båda hatar och älskar det. Det är det absolut bästa och det värsta i mitt liv just nu. Både och på samma gång. Vet inte hur jag ska hantera det men någonstans kommer väl allt det här leda. Börjar däremt tyvärr dra mer ch mer och det värre hållet vilket jag visste redan från början men det var något jag aldrig velat inse. Blir mer och mer jobbigt. Varför ska jag vara velig när andra är säkra och tvärtom?! Blir så trött!
Var och badade idag på Holiday förresten. Inte så smart kanske eftersom jag börjar bli förkyld men men. Det var iaf mysigt. Hoppas jag håller mig frisk för imorgon blir det sksidåkning hela dagen. Först backen och sen topptur och förhoppningsvis massa puder på vägen ner!
Nu ska jag sova och försöka få bort de där tankarna som ständigt snurrar i mitt huvud men det lär väl knappast gå så bra. Det har ju inte fungerat hittills.
Stay black!
BLESS
/Dennis

RSS 2.0