Fin kväll

Sol och bad, i Västerhaninge med tjejerna, var det som stod på schemat för dagen. När Steffie ringde och väckte mig kom vi dock fram till att det inte var en sådan bra idé. Himlen, som någon enstaka gång under sommaren är blå, var inte annat än täckt av moln. Jag som hade tänkt att fixa till brännan lite mer efter Öland men min lediga dag fick jag tillbringa till annat. Vi bestämde att vi skulle åka till Flottsbro istället och även att Adde och Chrille skulle med. För mig blev det inte mycket av det. Då brorsan är sjuk kände jag att jag var tvungen att följa med honom till akuten. Kul dag! Från sol och bad till sjukhus och skräckfilm. Men vad gör man inte för sin bror?

Skräckfilm tänker du då. Mjo, det var det faktiskt. Som tur var följde jag inte med in till doktorn men där utspelade sig minsann ett skräcksinarie. Blod sprutade, kräket lika så och svetten rann. Ja, ungefär så kan man beskriva det. Men men..det gick iaf bra så nu hoppas jag på att han snart blir frisk.

Blev en rätt skön dag ändå. Gårdagen, vilket förövrigt vad en grymt bra och fin kväll, blev lång så det har varit skönt att bara kunna ta det lugnt. Jag var nämligen hos systrarna Hanssons igår tillsammans med Jessica, Jossan och Sanna. Blev ingen vanlig tjejkväll med massa skitsnack som inte ger så mycket förutom att det är kul, fnissigt och spännande. Nej, vi gick djupare än så. Riktigt härligt att jag får ha såna fina vänner. Kvällar som denna betyder mycket ch så gör även ni!

Imorgon blir det till att jobba igen. Ska jobba fredag-tisdag. Sen bär det av till Frizon. Var inte så taggad förut men nu så tror jag att det kommer att bli riktigt bra!

Ska ladda upp lite biljder på fejjan nu så ni kan ju kika in där om ni har lust.
Ha en trevlig kväll!

BLESS
/Denisan

Tillbaka till verkligheten

Sång, dans, mys, skratt, gråt, beachvolley, sol, regn, schteeeek, bajs, grymt. - Så beskriver jag årets Ölandvisit.
Efter en grymt bra vecka med bland annat detta innehåll så är jag numera tillbaka på jobbet. Ska jobba nästan varje dag innan jag åker. Är ledig onsdag-söndag näste vecka eftersom jag då ska till Frizon med Steffe. Blir nog riktigt nice. Förutom det så är jag bara ledig imorgon och två dagar till. Sen är det min sista dag den 20 augusti och drefter bär flyttlasset upp till Åre. GAAAH! Läskigt värre men så sjukt spännande.

Nu tänkte jag dra mig iväg till systrarna Hanssons för en tjejkväll. Supermysigt!

Ha det bästans!

BLESS
/Dennis

PANG

"Regnet det bara öser ner.." - Ungefär så kan man väl beskriva den här dagen.
Upp till jobbet, som vanligt, och idag regnade det för fullt. Det blev bara lite fixande och förberedande inför morgondagen sen så gick vi hem. Ingen idé att ha öppet helt enkelt. Kommer ändå inge folk en dag som denna.
Det lilla "fixandet" tog däremot drygt två timmar och det var både skratt blandat med ångest. Mitt i ösregnet skulle i hämta in åror och öskar från båtarna. Vi höll på att ramla i vattnet och det hade ju iof inte gjort något eftersom vi ändå blev ganska så blöta. Helt sjukt vad det regnade! Slog förövrigt i huvudet när vi var uppe vid containern. En riktig smäll blev det och "PANG", sa det. Eller nästan iaf. Är fortfarande lite smågroggy i skallen. Får hoppas att det inte håller i sig alltför länge.
Skönt att slippa jobba idag iaf. Nu fick jag iaf två dagars ledighet, föutom det lilla jag jobbade imorse. Väl behövligt efter att ha jobbat en väldans massa. Nu är det bara helgen och sen tre dagar till. Därefter bär det av till Öland och Löttorp. NIIICE!

Förövrigt är det ganska kul på jobbet. De flesta är störtsköna och den ena knäppare än den andra. Bra att man får ha det lite skoj iaf. Haha sjuk dag igår!

Nu är det läggdags. Ska nog in till stan med mamma imorgon. Det var länge sen så det ska bli mysigt. Sen blir det grillning hos Jenny på kvällen.

Hade gött mina vänner!

BLESS
/Denise

Fick ett brev

Mjo, det var faktiskt ett tag sen som jag skrev här och faktiskt startade den här bloggen. Meningen är ju att du ska kunna hänga med lite i svängarna i mitt liv och se hur jag har det..och att jag ska få skriva av mig lite. Flyttar ju upp till Åre om lite drygt en månad och då är det här jag kommer att uppdatera dig.Kan ju if smsa också eftersom jag numera smsar hur mycket jag vill, helt GRATIS! Eller ja, upp till 5000 sms är det men jag vöverksrider nog inte den gränsen även om jag sickar ut massa mass-sms varje dag.
Iaf så fick jag ett brev igår och det var lite info om skolstarten på Hålland (Hållands Folkhögskola). Kommer nog bli ganska så niiiice. Kände mig både lycklig och svinnervis när jag läste det. Fatta att jag ska flytta upp dit och att jag faktiskt kom in där jag ville. Men samtidigt är det lite småläskigt att lämna all min trygghet här hemma. Men jag gillar utmaningar så det blir gött!
För övrigt så jobbar jag och står i. Har två dagar kvar nu, sen får jag hela EN dags ledighet och ska därefter jobba i helgen. Aja..behöver ju cashen så det är väl inte fy skam.
Nä, jag ska inte bli långdragen för då orkar ni inte läsa.

Hare gött så hörs vi om ett tag!

BLESS
/Dennis

RSS 2.0