PANG

"Regnet det bara öser ner.." - Ungefär så kan man väl beskriva den här dagen.
Upp till jobbet, som vanligt, och idag regnade det för fullt. Det blev bara lite fixande och förberedande inför morgondagen sen så gick vi hem. Ingen idé att ha öppet helt enkelt. Kommer ändå inge folk en dag som denna.
Det lilla "fixandet" tog däremot drygt två timmar och det var både skratt blandat med ångest. Mitt i ösregnet skulle i hämta in åror och öskar från båtarna. Vi höll på att ramla i vattnet och det hade ju iof inte gjort något eftersom vi ändå blev ganska så blöta. Helt sjukt vad det regnade! Slog förövrigt i huvudet när vi var uppe vid containern. En riktig smäll blev det och "PANG", sa det. Eller nästan iaf. Är fortfarande lite smågroggy i skallen. Får hoppas att det inte håller i sig alltför länge.
Skönt att slippa jobba idag iaf. Nu fick jag iaf två dagars ledighet, föutom det lilla jag jobbade imorse. Väl behövligt efter att ha jobbat en väldans massa. Nu är det bara helgen och sen tre dagar till. Därefter bär det av till Öland och Löttorp. NIIICE!

Förövrigt är det ganska kul på jobbet. De flesta är störtsköna och den ena knäppare än den andra. Bra att man får ha det lite skoj iaf. Haha sjuk dag igår!

Nu är det läggdags. Ska nog in till stan med mamma imorgon. Det var länge sen så det ska bli mysigt. Sen blir det grillning hos Jenny på kvällen.

Hade gött mina vänner!

BLESS
/Denise

Kommentarer
Postat av: Ninne

Nej men hallå tjejen! Hade verkligen ingen aning om att du hade en blogg, skoj ju! Håll den uppdaterad framför allt i höst så vi kan få följa dig och dina upptåg :) Öland blir galet bra!! Ses där :D Kramkram på dig!!

2009-07-13 @ 15:41:52
URL: http://barajeanine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0