Snowboard..

Sist jag skrev, vilket var ett tag sen, berättade jag att jag skulle ställa mig på brädan igen. Vad händer..om inte att jag vrider knät. Omöjligt, kanske du tänker men det gick faktiskt. Fick nämligen min vän över mig i liften, då jag alltså hade ena foten lös, och det knakade till rejält. Ingen fara på taket men är lite ostabilt.

Ställde mig förövrigt på brädan igår igen och då gjorde jag samma sak som första gången. PANG, sa det och där låg jag på backen. Ännu en rejäl smäll i bakhuvudet och lite lagom groggy.

Mjo, det var ju det där med snowboard. I tisdags blev jag misstagen för att vara Byssas syster. "Det ska du ta som en riktig komplimang!", sa han. Haha lite småroligt. Igår blev jag även tagen för snowboardåkare igen. "Du åker ju snowboard, eller hur?" Jag har inte mött på någon som gissat på att jag åker skidor. De tag för givet att jag är brädåkare. Hm..vete tusan vad jag ska tycka om det. Lite småkul dock..

Igår var jag och Bjenne först i backen och sen blev det till att dra ner till Allstar för att kolla på Leksand-AIK. Stackars henne. Hon höll på att somna men höll ut ändå. Hon fick sig nog några goa skratt i alla fall med tanke på den knasiga situationen. Tre färska poäng för Leksand i alla fall. Kändes bra!

Senare på kvällen bar det av till Järpen och Tant Annas där jag var ansvarig. Schysst kväll med skönt häng.

Idag har jag jobbat på AGO så nu är jag helt slut. Fick en del mat i alla fall. - Värt! Kul att jobba med Ida också.

Ska snart dra över till Duved. Blir väl Dippan ikväll som alla andra söndagar. Jobbigt bara att jag ska vara i Järpen klockan sju imorgon. - Ångest!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra härifrån.

Pussen..

BLESS
/Dennis


Jobb & snb..vad hände?!

Precis hemkommen från Åre. Var meningen att jag skulle skejta men blev inte mycket av det. Istället blev det lavinföreläsning på Bahnhof. Ganska så intressant och bra men inte så mycket nytt. Mest standard.

Har fått två jobberbjudanden. Endast inhopp men inte dåligt att få två förfrågningar på en dag. Kommer dock missa en solig söndag i backen men kan vara bra att jobba lite också. Måste nappa på allt.

Annars har jag åkt skidor hela dagen. Har försökt få mamma och pappa att carva med skidorna. Gick väl sådär. Åkte lite med Daniel och han försökte prata vett i skallarna på dem. Tror de tog in en del i alla fall. Mamma orkade dock inte testa det i praktiken utan fastnade bara för hans "tunnan mellan benen-snack". När jag sedan var på henne så började hon faktiskt lyssna tillslut. Får jobba lite mer på det där en annan dag.

Imorgon kommer Jenny på besök så jag ska tydligen sätta på mig brädan igen. Lite drastisgt sådär. Gaah! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ska bli sjukt kul men knasigt. Känns inte riktigt som min grej det där men ska väl lära mig så småning om.

Nu är det läggdags.

BLESS
/Dennis


Tankar..

Har massa saker som snurrar runt i huvudet så jag orkar inte ta tag i det eller ens bry mig.

Är det något jag verkligen har svårt för är det när jag får veta saker via genvägar, och när det är saker som det inte är tänkt att jag ska veta som de ändå vet att jag kommer få reda på. Självklara saker som bara inte nämns.

Just nu orkar jag inte med så mycket mer än skidåkningen. Skönt att bara få vara. Skönt att åka själv också.

Känner mig bara så dålig och så bortvald. Hon som man kommer till i nödfall, då det inte finns någon annan. När man behöver hjälp eller en tjänst. Visst, jag finns alltid där för folk vare sig det är mina vänner eller inte men är det värt det? Kan vara kul att få något tillbaka ibland också. Ska inte säga att jag inte får det för det får jag men känns ibland som om jag ger och ger. Jag har väl mer eller mindre alltid varit den som folk kommer till om det är något men just nu känns det bara sunkigt. Som om jag verkligen är andrahandsvalet.

Hey check this out! TECH NINE MOTHERFUCKER! Haha bäst! (En grej som kom upp på en snb-film)

Direkt när saker och ting inte är som det ska så söks jag upp. Är jag en trygghet eller bara något man utnyttjar? Bra eller dåligt? Vad det än är så är det jobbigt. Jobbigt att ständigt komma som tvåa då det alltid var tvärt om förut. Men det är väl bra att känna på det också. Att inte alltid vara nr. 1. Men det är skillnad på att inte alltid komma först och att bli bortvald.

Något jag heller inte är speciellt förtjust i är lögner. Jag blir hellre sårad på djupet än att någon står och ser mig djupt i ögonen och drar en stor fet lögn! I slutändan så sårar det så grymt mycket mer och det är vad det gör just nu. Att bli ledsen men acceptera en sak och sen inse att det egentligen var på ett annat sätt. Att bli bortvald framför någon annan. Känner mig så fruktansvärt dålig, värdelös och oönskad. Ja, faktiskt! Sjukt jobbigt. Denise mår inte så. Hon mår ständigt bra. Eller?

Oron börjar komma mer och mer men det löser sig nog. Det gör det alltid. Frågan är bara hur?

Vill bara ut i backen och åka just nu. Lite skate hade inte heller suttit helt fel. Måste bli bra på det.

Jobbiga tankar med jobb och boende flyger också runt i skallen. Att inte veta vad som händer framöver. Är helt utlämnad. Det måste lösa sig på något sätt. De sa idag att det bara är några veckor kvar tills vi slutar. Helt sant men inte hade jag tänkt på det heller. Tiden går så sjukt snabbt! Måste hitta boende och jobb. Vill stanna. Måste stanna.

Lite tankar sådär..antar att ni inte blev speciellt kloka på det här dock.

Var hon vackrare än mig?

BLESS
/Dennis

Mycket nu..

Dagen börjar lida mot sitt slut och här sitter jag i min säng medan snowboardfilmer spelas upp på väggen. Bra liv jag lever..

Skön dag i backen idag. Solen ville dock inte dit jag var men det var soft ändå. Korvgrillning och åkning över en stor del av berget. Sweet.

Hämtade mamma och pappa på stationen efter backen. Knasigt att de är här men ändå kul att de kommer och hälsar på. Hade faktiskt velat umgås mer med dem ikväll men de ville sova.
Precis som jag sa så märkte mamma min piercing och de andra hålen direkt. Hon ser verkligen allt!

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Har rullat på som vanligt. Backen på dagarna och softat eller gått ut på kvällarna. Inget märkvärdigt. Igår var jag i Östersund med Rebecka och Albin. Skönt med dessa två glädjespridare. Blev till att gasa på ordentligt på vägen dit. Hade studiotid att passa. Skulle fixa min traguspiercing. Sjukt äckligt det var när hon stack igenom nålen. Bara kraschade i hela örat. Uwääääk! Sjukt äckligt ljud.
Annars har jag städat min bil, med en del hjälp av Linnea. Schysst att hon frivilligt hjälper till. Men antar att det var gför att hon inte vill åka i en skitig bil. Nu är den seriöst en av de fräschaste i Åre (på insidan).

Fick ett sms av Jenny. Hon ska tydligen komma upp på torsdag. Eftersom hon inte tar med sig skidorna så har jag tydligen lovat att jag ska åka bräda med henne. Hm..gillar inte riktigt att jag ger såna löften men men. Kan ju vara kul. Har inte åkt det sen nyår. Kommer antagligen göra illa mig. Får ta det lugnt eftersom jag har en utbildning på skidor om en månad. Kan vara bra att kunna stå upp då.

Imorgon ska jag nog skejta förresten. Kommer bli niiice! Var verkligen länge sen. Får se hur det går. Kul att ka med de som kan i alla fall.

Nu blev jag helt fast i filmen och massa andra saer. Orkar inte skriva mer nu.

BLESS
/Dennis


"DIE MOTHERFUCKER.."

"..DIE MOTHERFUCKER, DIE!"

Går skränande högt på repeat i mitt rum..

Stelfrusen kåldolme..

Ligger i sängen med ett paket Ballerina och svullar. Julia kom in och stoppade om mig, precis efter mina önskemål, så det blev en kåldolme med dubbla duntäcken. Viktigt det där med att täcket ska vara instoppat under kroppen. Speciellt fötterna. - Jag och min "fotfobi". Schysst att jag har så många vänner som verkligen bryr sig om hur jag mår. Inte dåligt, inte dåligt.

Sov en stund efter att Jula stoppat om mig men jag blev aldrig riktigt av med kylan i kroppen. Har legat som stelfrusen. Trodde först att jag blivit sjuk, då jag även hade lite pain i huvet, men nu vet jag inte. Mår bättre nu. Har inte lust att vara sjuk så då struntar jag i det.

Pappa ringde så jag snackade lite med honom och lite med mamma, sen somnade jag om. De kanske kommer upp när pappa fyller femtio. Han vill ändå inte vara hemma så då flyr de kanske hit upp till mig istället. Lovade att fixa ett bra hotell till dem.

Hade lavinkurs idag. Kan vara anledningen till att jag var så frusen. Har svettats och frusit fram och tillbaka. Kul hade jag i alla fall. Tur att vi kom då vi kom och inte tidigare. Då hade nog en och annan kunnat bli begravd då det precis hade gått en lavin där vi åkte.

Imorgon är det sista föreställningen i Duved. Skönt att få slippa det nu. Har varit kul och skönt med lediga dagar men orkar inte med skådespelandet någe mer. Börjar bli uttjatat.

Igår blev det förresten utgång. Väldigt spontant men helt okej. Var först till Matilda och chillade. Sen bestämde vi oss för att dra in till Åre. Det var Matilda, Karlman, Martin, Filip och jag. Vi satte oss först på Dahlboms och gaggade lite. Sen drog jag till Dippan och träffade lite folk och senare kom de efter. Blev även skönt kökshäng i Viking efteråt med pizza. Kvalitet..

Nu har jag äntligen fått upp värmen. Tror på att försöka sova så snart som möjligt. Är slutkörd och behöver sömn eftersom det inte blev så mycket av det inatt. Blir nog till att virka lite först bara.

Ha en trevlig kväll..

BLESS
/Dennis


Pain in the ass..

Hade sett fram emot en grym dag i backen. Matilda och jag bestämde oss för att kötta i Bräcke hela dagen men först skyndade vi oss till Lundsrappet för att få åka lite manchster i solskenet. Kunde knappast bli bättre start på dagen. När vi sedan drog till Bräcke bestämde vi oss för att köra pipe. Jag fick dock ett fett felskä, flög, roerade en trea och sen, pang..landade jag på sidan. En rejäl smäll och det strålade smärta från rumpan ner till smalbenet och vaden. Ville inte ge mig men insåg snabbt att det gjorde sjukt ont att stabilisera på benet. Vi drog den gröna "linjen" och sen blev det till att sola och fika en stund. Tråkigt..jag som var så sjukt pepp. Hade verkligen bestämt mig att kötta park hela dagen. RÖV!

När jag kom hem satte jag mig utanför Viking med mina virknålar och mitt garn för att fixa lie mössor. Solen låg på fint så jag var nöjd. Lagom trött bara så när solen gick i moln gick jag in och la mig för att sova en stund. Jobbigt med benet bara. Smärtan kom liksom tillbaka rejält och det högg till mestadels hela tiden. (Jag som gillar att röra mig i sömnen och inte kan ligga still.)
Samuel kom i alla fall förbi och jag kände mig lagom social. Snackade lite med honom i sömnen och sen gick han och hämtade tabletter till mig. Gillar ju inte att stoppa i mig piller men insåg att det skulle vara skönare utan den där smärtan. Tur det för det blev mycket bättre.

Efter att jag sovit ett tag kom Daniel och Bjenne förbi. Vi kollade på film och sen så drog de hem.

Nu är jag så trött så jag ska sova.

Bokade förresten instruktörs ettan och tvåan för skidor tidigare idag. Kommer bli finfint!

Hoppas på en bättre dag i backen imorgon då..

God natt och vila i frid..

BLESS
/Dennis

Sitter på Zebra..

Mjo, jag sitter här på Zebracafét och är helt slut. Solbränd och dann..

Kul att få besök av fina vänner som man inte hänger alltför ofta med nuförtiden..tyvärr.

Har varit en grymt bra dag i backen. Däremot ville ingen hänga med mig i Bräcke så det var ju lite tråkigt. Var så sjukt pepp men det får bli imorgon eller nåt. Grymt bra dag annars..från öppning till stängning..

Nu är jag så sjukt trött. Vill bara hem till min säng och gosa in mig i mina täcken och kuddar. Tråkigt att sova själv bara. Men det är ganska skönt det med. Kan breda ut mig som jag vill och nu har ju alla grannar dragit hem så jag kan väsnas ännu mer än jag brukar. Blir grymt!

Nu ska jag gå ner och se om det är dags att börja städa.

Syns i backen imorgon.

BLESS
/Dennis

Pepp på att sova..

Har varit i backen hela dagen..från öppning till stängnding. Sweet! Har varit sol nästan hela dagen förutom någon haltvimme eller nåt. Åkte med Rebecka hela dagen. For runt lite överallt och testade även ett par skidor. Helt okej sköna. Kul med hårda pistskidor med riktiga stålkanter. Hej vad det gick. Kunde faktiskt lita på skidan till skillnad från mina som är en aning för mjuka för att trycka till ordentligt i höga farter i lundsrappet. Inte så kul när de släpper mitt i ett skär heller. Skönt att köra på fina stålkanter. Skulle dock inte vilja byta ut mina mot dem. Har ju mina pistskidor som funkar. Ska nog lämna in dem på slipning och vallning. Sjukt ointressant förresten! Fattar inte varför jag skrev detta. Det var i alla fall kul att testa skidor. Det ända ni behöver veta.

Sen kom i alla fall Albin så det blev Bräcke med monoskin. Värt.

Trodde det skulle bli dåligt väder imorgon men kollade på yr och såg att det ska bli sol imorgon också. Är så sjukt pepp på att åka och vill bara sova nu nu nu så att det ska bli morgon. Hoppas på att få med mig någon som vill hänga med mig i Bräcke imorgon. Inte så många som brukar hoppa högt av glädje för att få hänga där. Annars får jag väl hänga där själv.

Skön kväll på praktiken förresten. Eller ja, praktik och praktik. Ser det inte riktigt som det men det ingår ju i vår praktik. Riktigt skönt häng och snack. Vi drog faktiskt till Gården/bion i Järpen efteråt och spelade pingis och sjöng kareoke. Var ju ett bra tag sedan jag spelade pingis. Sjukt kul i alla fall.

Nu ska jag försöka sova. Får se hur det går. Är så pepp inför morgondagen. Hoppas bara på att det blir så bra som jag föresteäller mig. Brukar nämligen bli tvärt om då så jag får försöka att lägga mina förväntningar på hyllan. Brukar bli som bäst då.

God natt och sov så gott!

Åh, nu fick jag lite flashbacks från i höstas då jag alltid fick ett "god morgon" varje morgon och ett "god natt och sov så gott" varje kväll. Det var fina tider det. Saknar..

BLESS
/Dennis


Lugnet efter stormen..

Besvikelse, lättnad, oro och lycka..

Med muggen i bokhyllan, fylld av Oboy, halvligger jag i min säng. Är ganska nyss hemkommen från Duved och veckans show är avklarad, så nu är jag ledig hela dagarna. Dock lite kvällsjobb men det är oftast kul. Känns som att jag inte gör något utan bara glider runt. Går lite i skolan på måndagar och sen är det fullt fix med showen hela tisdagarna. (Skönt att det bara är en kvar nu..) Sen så är jag bara. Åker skidor och har praktik på kvällarna. Sweet life jag lever då.

Snackade med Steffie igår. Glad att jag har förmånen att ha så många underbara vänner! Även fast jag inte pratat med henne på jättelänge så kunde jag ändå komma med det där jobbiga som oroar mig. Det som jag inte sagt till någon annan..

Saknar även Maria, även fast hon bara åkte igår. Hade varit toppen om hon hade varit här ett tag till. Fin människa det där!

Är även en aning besviken och irriterad. Man kan inte bete sig hur som helst. Respekt och eftertanke är väl det jag söker..

Skidåkning imorgon..LYCKA!

Ständig oro..lär väl kolla upp det..

Känns som om luften gått ur mig lite. Har varit en del grejer och nu är jag äntligen ledig och kan bara vara. SKa njuta av det Jämtland har att erbjuda och försöka leva i lugnet av min ledighet. Bruka rinte gå så bra eftersom jag ofta kör på "fullt ös - medvetslös" men ska verkligen försöka. Försöka njuta av skidåkningen och att jag är ledig. Lite ledig i alla fall. Lugnet efter stormen har börjat och nu orkar jag inte med storm på ett tag. Har varit tillräckligt under min tid här uppe.

Sov gott mina vänner..

BLESS
/Dennis

Back on track..

Har inte sovit hemma på drygt en vecka så nu var det minsann dags. Det är därför jag inte skrivit något.

Under tiden har en spontantripp till Stockholm hunnits med. Tänkte att det var kul att överraska mamma och pappa lite och skejta lite. Kul att träffa brorsan också och lite annat folk.

Har väl mest varit skidåkning annars. Vi gör ju typ ingenting nu så det är skönt. Jag bara glider runt.

Imorgon är det show i Duved igen. Ganska så opepp men det blir nog kul

Maria har varit på besök och hon åkte hem tidigare idag. Så sjukt kul att hon kom och hälsade på! Schysst att alltid kunna börja precis där vi slutat. Inga konstigheter utan allt är som förut. Lätt en av mina bästa vänner som alltid kommer att finnas varmt om hjärtat. Lätt att glömma. Tur att jag blev påmind!

Måste även tacka henne för de fina tatueringarna. Kan berätta mer om dem sen och visa bilder.

Stay black!

BLESS
/Dennis

RSS 2.0